El nostre centre ha participat, per primera vegada, en la VII edició del Concurs de Programació de dispositius mòbils Android amb la ferramenta AppInventor, organitzat per la Universitat Politècnica de València al seu Campus d’Alcoi. Els alumnes de l’assignatura d’informàtica de 3r d’ESO han presentat 4 apps al concurs i les han explicades en la sala de graus davant dels altres 160 participants de 14 centres educatius d’Alcoi, Ibi, Banyeres, Alzira, Sant Vicent de Raspeig, Alacant, Muro, Cocentaina, Ontinyent i, encara que sembla increïble, Bogotà. S’han presentat, en total, 79 apps en la seua modalitat: alumnes de 3r i 4t d’ESO i cicles formatius de grau mitjà. Una experiència única per a desenvolupar la creativitat i el pensament computacional dels nostres alumnes i que s’ha vist recompensada amb una menció.