El Nadal va impregnar el col·legi La Milagrosa de màgia, il·lusió i molta estima. Dijous de vesprada, el festival de Nadales va omplir el saló d’actes de familiars que no es van perdre les actuacions dels xiquets i xiquetes del centre. A les 16.30 fou l’alumnat de Secundària en alçar el teló a les diferents nadales que s’hi van escoltar al llarg de la celebració nadalenca. Com si foren deixebles del Pare Nadal, els més majors del centre interpretaren “Ho, ho, ho“. Els més grans donaren pas als més petits. Els alumnes d’Infantil van embaladir el públic amb la seua simpatia cantant “Camina Maria” i el tradicional “Campana sobre Campana”. Els estudiants de 5é i 6é de Primària van demostrar un gran treball amb la llengua anglesa posant en escena el “Rocking around the Christmas tree” que va precedir a la nadala “La luz que nace en ti“. La recta final del festival tingué als altres cursos de Primària com a protagonistes. Així, 1r de Primària anunciava “En Belén ha nacido un niño“. Tot seguit, 2n de Primària li va posar “La estrella de la Navidad” a l’acte mentre que 3r enviava un missatge per a gaudir de l’encant d’aquestes festes amb la nadala “Imagineu”, anticipant el final de la vesprada amb un desig en comú: “M’encanta el Nadal” interpretar pel cor del col·legi.

L’endemà, la jornada va continuar amb una missa a l’església de Santa Maria, avantsala de l’arribada de l’Emissari Reial que va fer l’entrada triomfal al centre per visitar l’alumnat d’Infantil i Primària. Per últim, una bona manera de combatre els excessos dels dies que venen al davant, és fent exercici. Davant d’això, els col·legials de Secundària organitzaren una olimpíada atlètica al Poliesportiu d’Ontinyent a la conclusió de la qual es van donar per començades les vacances de Nadal.