“La història de l’Asguilando, des de la seva essència”, és el títol de la redacció que ha obtingut el segon premi en els guardons Literario Mariano de la Puríssima. El seu autor és l’alumne de 4t d’ESO Fran Notario qui prèviament a la redacció de la seva obra, ha dut a terme una ampla tasca d’informació sobre un dels fets històrics de la festa a la nostra patrona. Enguany s’acompleix el 350 aniversari del naixement d’aquest esdeveniment, i llegint la redacció del nostre alumne, el lector pot saber els orígens de la festa, els costums que se seguien i com ha esdevingut al llarg dels segles.
Fran Notario va mostrar la seva alegria per haver aconseguit el premi i ha donat les gràcies a tots els companys per haver treballat tots junts a l’aula en la recerca d’informació. Aquesta mateixa setmana va rebre la distinció en un acte on va estar acompanyat per Ana Martínez, directora del centre, per Pilar Taberner, representant de la titularitat, la seva tutora Virtudes Reig, i per la mestra d’Infantil, Angelines Real.
En aquest document adjunt podeu llegir la redacció