La manca de coneixement sobre la nostra comarca és habitual entre els nostres joves. Una bona manera d’impregnar-se d’ella és treballar-la i visitar-la. Això és el que va fer l’alumnat de 2n d’ESO del col·legi la Milagrosa, ahir dijous. Des de bon matí i amb la bicicleta com a eina de transport, els nostres estudiants feren un passeig per una ruta valldalbaidina que va començar a Carrícola, passant per Bèlgida, Otos, Beniatjar, la Pobla del Duc per acabar en Benicolet. A cada poble, un alumne explicava a la resta de companys alguna singularitat de la població a banda de la seva història. Aquest projecte, que ha durat un mes, està basat en el llibre “Regne d’Albaríssia” de l’otosí, Joan Olivares qui va rebre l’expedició de la Milagrosa a la seva Otos natal, per explicar-los l’obra referencial. A més, aquesta experiència ben valorada pels alumnes i pels professors acompanyants, David i Miguel Ángel, els va permetre conèixer la gastronomia de cada indret, a més de les seves gents.