El nostre alumnat ha gaudit un any més de la celebració de Halloween. Per unes hores han deixat els uniformes i s’han endinsat en l’encisadora i terrorífica festa de les ànimes, amb disfresses de bruixes, vampirs, esquelets i les tradicionals carabasses Jack O’Lantern.
A l’etapa de Secundària, l’alumnat va realitzar diverses activitats relacionades amb aquesta festa d’origen celta i, per descomptat, vinculades a l’assignatura d’anglés. Així, els de 1r d’ESO van demostrar la seua creativitat dissenyant targetes postals amb desitjos terrorífics, tots ells en llengua britànica. Els estudiants de 2n d’ESO van gaudir del Halloween mitjançant un divertit “Treasure Hunt“. A 3r d’ESO, després del visionament d’un documental sobre la vertadera història de Halloween, l’alumnat va elaborar un mapa mental per a exposar-lo posteriorment. Per últim, els de 4t van participar en un quizz mitjançant “Plickers“.

(Cliqueu a la imatge per veure-la sencera)