El col·legi La Milagrosa va celebrar el dia de Sant Vicent de Paúl, fundador de la congregació de les Filles de la Caritat. La jornada va començar amb una missa que va servir per arrancar el curs escolar. Després de l’eucaristia, tot l’alumnat, junt el professorat, vam gaudir d’un esmorzar de germanor als patis del nostre centre. Amb les forces carregades, les diferents etapes educatives vam commemorar la figura de San Vicent Paúl amb múltiples activitats: L’alumnat d’Infantil va visitar la Capella on es va llegir el conte de San Vicent, a més de pintar un dibuix que tan els hi agrada. A 1r i 2n de Primària, es va treballar la impagable tasca de les Filles de la Caritat relacionada amb els xiquets que no tenen pares i que, seguint el deixant de San Vicent, acullen i curen els nens com si foren les mateixes mares. El altres cursos de Primària van compartir una estona amb els majors de la residència, recitant-los i regalant-los poemes, i fins i tot, divertint-se tots junts amb jocs de taula tradicionals.

A Secundària, d’acord amb el lema d’enguany dels centres vicencians “Aprendre més per servir millor” s’organitzaren activitats per donar a conèixer la tasca de les Filles de la Caritat i dels centres vicencians. Així, 1r i 2n d’ESO van treballar els centres d’atenció a la drogoaddicció i alcoholisme mentre que 3r i 4t van focalitzar els seus treballs en l’atenció penitenciària.

Una jornada festiva que va tindre absències destacades i enyorades com van ser les nostres Filles de la Caritat les quals per primera vegada no hi estigueren presents físicament tot i que la seu empremta romandrà per sempre entre nosaltres.