El divendres 27 de gener, una gran pancarta amb un “Gracias Hermanas”, presidia el saló d’actes del Col·legi La Milagrosa, ple de gom a gom, per acomiadar-se de les Filles de La Caritat.

El divendres 27 de gener, una gran pancarta amb un “Gracias Hermanas”, presidia el saló d’actes del Col·legi La Milagrosa, ple de gom a gom, per acomiadar-se de les Filles de La Caritat que regentaven, des de fa 147 anys, el Sant Hospital i el Centre Educatiu La Milagrosa. Va ser un acte senzill, amb tots aquells i aquelles que van voler assistir i que van poder compartir amb les nostres benvolgudes mongetes unes paraules, unes rialles, unes abraçades …
Després d’unes paraules sentides d’agraïment d’En Emilio Torró, administrador de la Fundació, i de N’Emília Tortosa, tècnica d’educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, es va donar pas a la Tuna, que va rondar a Sor Ángeles, Sor Maria, Sor Pilar, Sor Adela i Sor Josefina, i va alegrar este entranyable acte d’acomiadament.
Un acte humil i sense tristor, com pensem que voldrien que així fos les nostres apreciadíssimes Filles de La Caritat.
“Gracias, Hermanas”, de tot cor.