Celebrem el 9 d’octubre:

  • Representació teatral.
  • Mocadorà.
  • Festa AMPA al Llombo

Aquest matí, els alumnes de 3r de primària hem viatjat a través del temps fins l’època de Jaume I. Gràcies als curiosos personatges que ens han contat les anècdotes més divertides que van ocurrir en aquell temps, hem conegut coses importantíssimes de la nostra Vila Reial. Hem esperat l’arribada del Rei Jaume I, fins i tot, hem format part de la seua cort reial a l’entrada al seu palau.

Hui hem celebrat el día de la Comunitat Valenciana al nostre pati acompanyant als nostres cabets. També ho hem passat molt bé a la classe de plàstica fent la “mocadorà”.

Amb l’arribada del 9 d’octubre, diada del poble valencià, celebrem les festes del barri del Llombo d’Ontinyent, unes jornades anuals de tradició i festa. A més, aquest any el barri també commemora una data especial, el 25 aniversari de l’Associació de Veïns del Llombo. L’AMPA del C. La Milagrosa s’ha sumat a aquesta commemoració. Gràcies, a la Junta de mares i pares, per fer possible la presència del nostre Centre al barri.