Una jornada festiva que va començar amb una Eucaristia a l’església de Santa María i un acte a la capella del centre. Tot seguit, va tindre lloc una gimcana per a infantil i 1r cicle de Primària al pati del col·legi  amb activitats lúdiques com xanques, bolos, volei i maquillatge. Els col·legials de 2n i 3r cicle també van fer la seua gimcana encara que pels carrers del barri de la Vila on van gaudir jugant al 7 i mig, xapes, bolos i cadiretes. Esta iniciativa va comptar amb la implicació dels pares i mares de l’AMPA. Una festa final amb música i roses va posar el punt final a una matinal festiva per a aquestes etapes educatives. Per la seva part, Secundària va assistir al Centre Cultural Caixa Ontinyent per visionar la pel·lícula “Campeones”, amb la col·laboració del Cine Club Utiye. Des del centre volem agrair a Caixa Ontinyent, Utiye i a l’AMPA per la seua aportació al dia de la Milagrosa.